Discover the connected & Smart Trucks from Toyota

Toyota skladišni viljuškari sa smart opremom dolaze kao standard

Da li znate tačno koliko vremena se vaši viljuškari voze oko skladišta? Ili koliko vremena viljuškari provedu u stankama? Može li postojati rješenje za optimiziranje servisnih intervala i smanjenje ukupnih troškova? Sada postoji jednostavan način nadgledanja i kontrole nad vašim operacijama, omogućavajući vam da poboljšate efikasnost, produktivnost i sigurnost.

Skladišni viljuškari Toyota koji se poručuju od oktobra 2018. godine isporučuju se s integriranom telematikom. U Toyoti preuzimamo vodeće mjesto u ovoj industriji sa pametnim viljuškarima kao standardom jer vam želimo ponuditi viljuškare i alate za lean logističku operaciju.

Istražite karakteristike pametnih viljuškara

Toyota pametni viljuškari daju pregled radnih sati, stopu korištenja, servisne i podatake o najmu, kao i mogućnost mobilnog slanja zahtjeva za servis. Kako biste preuzeli kontrolu nad svojim operacijama, možete imati jednostavan pregled pametnih viljuškara na listi voznog parka. Također možete pratiti korištenje vašeg viljuškara u smislu radnih sati kako biste planirali servise točno u pravo vrijeme, eliminirajući otpad tokom servisnog vremena kao i troškove. Da biste maksimalno produžili životni vijek opreme, pomoću aplikacije možete jednostavno kontaktirati svoj servisni tim.

Pregled liste viljuškara

Imati ćete pristup web portalu i pregled svih pametnih viljuškara na lokaciji. Pogledajte podatke o radnim satima, brojevima voznih parkova, podacima o ugovoru o servisu i najmu.

Utilizacija viljuškara

Pratite svoje radne sate i prilagodite intervale servisa kako biste viljuškaru produžili  životni vijek.

Zahtjev za servis

Javite se svom servisnom timu putem web portala ili aplikacije slanjem slike i / ili poruke.

I_Site upravljanje flotom

Jednim klikom aktivirate I_Site i pratite vaše viljuškare i vozače da biste reagovali u slučaju potrebe.

Kako će nadogradnja na I_Site koristiti vašem poslovanju

5 razloga kako pametni viljuškari mogu poboljšati vaše poslovanje - za maksimalnu  dodanu vrijednost uz ekstremnu optimizaciju i nulti gubitak energije, vremena i prostora kao rezultat.

Pametni viljuškari koji povezuju vaše poslovanje

Kako pametni viljuškari danas pripremaju moj posao za budućnost?

Od danas će vam pametni viljuškari pomoći da osigurate budućnost svojih logističkih operacija. Prikupljanjem i analizom podataka vaših pametnih viljuškara moći ćete kontinuirano optimizirati različita područja vašeg poslovanja. Moći ćete produžiti životni vijek vaše opreme i optimizirati količinu viljuškara tokom određenih perioda u godini. Uživat ćete i u alternativnim komercijalnim ponudama koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama, kao što su viljuškari za iznajmljivanje koji se plaćaju po obračunskom satu. Pa čak i predvidjeti servisni interval kako biste izbjegli zastoje u budućnosti.

Kako pametni viljuškari doprinose lean operacijama?

U svijetu u kojem je sve povezano, pametni viljuškari pružaju vam prave informacije kako biste bili sigurni da ste pod potpunom kontrolom i možete poboljšati efikasnost u svom radu. Moći ćete izmjeriti i poboljšati, čak i poduzimajući mjere iz daljine. Bez obzira jeste li klijent sa jednim viljuškarom ili imate veliku flotu viljuškara na više mjesta u svijetu. Rezultat? Lean operacija s ekstremnom optimizacijom i nula gubitka energije, vremena i prostora.

Naša vizija pametne logistike

Možda vam se također sviđa

Manager looking at I_Site on iPad

I_Site sistem upravljanja voznim parkom

I_Site povezuje vašu flotu, prikuplja podatke i daje vam pregled onoga što se događa i govori vam kako da optimizirate svoj rad.

​​​​​​​Read more >

An autopilot doing horizontal transportation

Automatizacija

Naš automatizirani asortiman viljuškara i teretnih vozila nudi napredna, fleksibilna rješenja za efikasnije i ekonomičnije upravljanje robom.

Pročitate više

Shadows of a Swarm truck

Tehnologija budućnosti

Pametna logistika i Logiconomi daju vam rješenja dostupna već danas i pokazuju našu viziju budućnosti.

Pročitajte više

Toyota Litijum-jonska rješenja

Sada u ponudi potpuno integrirane litijum-jonske baterije u cijelom asortimanu, sastavljene unutar naših tvornica u skladu sa TPS visokim Toyota standardima

Pročitaj više >