Toyota Dizajn

U Toyotinom dizajnerskom centru razvijamo ideje za Toyotine viljuškare i dizajn skladišta, fokusirajući se na inovacije, kvalitetu, efikasnost, prilagođenost korisnicima i održivost. Inspirirani Toyotinim vrijednostima s jedne strane i industrijskim trendovima s druge, dizajniramo rješenja za rukovanje materijalima prema potrebama naših kupaca.

Toyota dizajn centar

Inovativni dizajn proizvoda je disciplina punog radnog vremena i znači da se naši paletari i viljuškari neprestano razvijaju.

Naš dizajnerski centar kreativno je i dinamično okruženje s posvećenim profesionalcima koji su željni pomicati svijet rukovanja materijalom u budućnost. Naši se dizajni ne odnose samo na estetiku, oni također pružaju savršenu ravnotežu između sigurnosti, izdržljivosti, produktivnosti, upravljivosti i jednostavnosti; Toyotina osnovna vrijednost. Te su vrijednosti najvažnije u procesu dizajniranja i u konačnici se izražavaju u obliku i funkciji konačnog proizvoda.

Toyota Logistic Design Competition

Naš pristup dizajnu je jednostavan. Konstantno pozdravljamo nove talente, istražujemo novevizije i ohrabrujemo nove vidike.

Naša potraga za sutrašnjim rješenjima nadahnula je pokretanje Toyota takmičenja za logistički dizajn za studente. Ostati ispred vremena moguće je samo zahvaljujući našoj svakodnevnoj potrazi za najsvježijim i najspremnijim dizajnerima opreme za rukovanje materijalima.

Više o takmičenju

Najzanimljiviji dijelovi Toyotine historije dizajna

Tehnologija budućnosti

Pametna logistika i Logiconomi daju vam rješenja dostupna već danas i pokazuju našu viziju budućnosti.

Pročitaj više >

Driver using BT Optio for order picking

Asortiman naših proizvoda

Pogledajte naš kompletan asortiman viljuškara, uključujući regalne viljuškare, paletne viljuškare i komisionere.

Pročitaj više >

Naša historija

Imamo više od 100 godina kombinirane izvrsnosti u rukovanju materijalima. Pogledajte neke od naših istorijskih vrhunaca!

Pročitaj više >

Smiling people in office corridor

Pridružite se timu

Ključ za optimizaciju proizvoda i način na koji radimo je rad s ljudima, koji su strastveni u logistici i tehnologiji baš kao i mi.

Read more >