Pridruži se timu

Brineći se o kvaliteti i ljudima, uvjereni smo da timski rad povećava kvalitet na svim razinama. Duboko poštovanje svakog pojedinca i strast za planiranjem i komunikacijom gradi platformu na kojoj svaka osoba može postići vrhunske rezultate na koje može biti ponosna. Zajedno mi omogućavamo kretanje poslovanja.

Mi vjerujemo u ljude

Pridruži se timu

Naša kultura je ono što nas čini jedinstvenim

  • Sa kompanijom Toyota Industries Corporation osnovanom 1926. godine, možemo računati na dugu istoriju našeg japanskog naslijeđa i dalje raditi u skladu sa vrijednostima Toyota Way
  • Ne samo da smo dio TICO-a, vodećeg svjetskog proizvođača za rukovanje materijala, već smo i blizu vama, bez obzira gdje se nalazite u Evropi.
  • Mi smo transparentni, ne samo jedni prema drugima, već i prema vama, našim kupcima i našim dobavljačima

Kao evropska kompanija aktivni smo u preko 30 evropskih zemalja. Pridružiti se našim lokalnim timovima znači raditi u blizini kuće i povezivati se s lokalnim kupcima. Ili ste u mogućnosti dati doprinos našem središnjem timu i raditi sa mnogim timovima na međunarodnoj razini.

Jedini način isticanja u logistici je ponuditi kvalitetne proizvode i precizno planirati

  • Zato svoje viljuškare proizvodimo prema Toyotinom proizvodnom sistemu (TPS)
  • I zašto smo stručnjaci za planiranje u svim dijelovima naše organizacije

Budući da je dio Toyota Industries Corporation, Toyota Material Handling predstavlja svjetski poznatu marku, poznatu po svom kvalitetu koji nudi Toyota Proizvodni Sistem. Zato ulažemo u talente koji nam mogu pomoći da to shvatimo.

Mi volimo tehnologiju

  • Ponosni smo na našu istoriju, ali uvijek gledamo u budućnost

  • Zbog toga volimo tehnologiju, jer nam omogućava da napravimo sljedeći korak u logistici 

Kao kompanija vjerujemo u svoje zaposlenike koliko i u buduće trendove logistike. Zato ih slušamo i pružamo im šansu da razviju svoje talente i razmisle o budućnosti. Ako mislite da možete napraviti razliku, ne ustručavajte se pridružiti se našem timu.

Prilika za studente

Budući da je dio Toyota Industries Corporation, Toyota Material Handling predstavlja svjetski poznatu marku, poznatu po svom kvalitetu koji nudi Toyota Proizvodni Sistem.

Zato ulažemo u talente koji nam mogu pomoći da to shvatimo. Također uživamo raditi zajedno sa univerzitetima, a mladim, talentovanim studentima želimo pružiti prvu priliku.

Tehnologija budućnosti

Pametna logistika i Logiconomi daju vam rješenja dostupna već danas i pokazuju našu viziju budućnosti.

Pročitaj više >

Naš održivi pristup

Zajedno stvaramo razliku u maksimiziranju sigurnosti, minimiziranju uticaj na životnu sredinu i optimizaciju poslovnih procesa.

Pročitajte više >

Picture of text on whiteboard

Toyota pristup

Naša misija je pružiti izuzetnu efikasnost u vašim manipulativnim radnjama, zbog čega primjenjujemo skup vrijednosti koji se zove Toyota pristup.

Pročitaj više >

Toyota proizvodni sistem

U svojoj proizvodnji primjenjujemo lean sistem proizvodnje i radimo po pull sistemu, što znači da proizvodimo samo ono što naručite.

Pročitajte više