Dobrodošli u Toyotinu podršku

Kad god vam treba pomoć, tu smo da vam pomognemo, uvijek!

Načini da dobijete podršku

Pozovite nas  +38733425200 Pošaljite Vaš upit

Povezani linkovi:  ZAŠTO KUPITI TOYOTU | USLOVI

Saznajte više: VODIČ ZA PALETARE | SIGURNOSNI SAVJETI | VODIČ ZA VILJUŠKARE

Transport i isporuka

U Toyoti proizvodimo naše viljuškare  „upravo na vrijeme“. Imamo lokalnu zalihu u Njemačkoj i trudimo se da vam uvijek dostavimo kratkom roku. Predviđeno vrijeme isporuke priopćeno na proizvodima koji se prodaju putem interneta bit će potvrđeno čim primimo vašu narudžbu. Naša služba za korisnike posebno će vas informirati o očekivanom datumu isporuke kako bi se osigurao nesmetan proces.

Ako ste obavili višestruku kupovinu, možda ćete dobiti više od jedne otpremne poruke e-pošte, od kojih svaka sadrži pojedinosti o pojedinim pošiljkama. Vaša roba takođe može stići zasebno u različite dane. Molimo kontaktirajte nas ako vaša roba nije primljena u roku koji je naveden na vašim e-mail porukama.

Naše proizvode isporučuje teretni prevoznik radnim danom tokom normalnog radnog vremena. Trenutno isporučujemo samo u Njemačkoj.

Plaćanje

Uplatu ćete dobiti na račun. Račun će biti dostavljen na datum isporuke i dospijeva u roku od 7 dana. Ako želite finansiranje proizvoda, u svakom trenutku nas možete ostaviti da pošaljemo poruku putem našeg kontakt obrasca. Rado ćemo vam poslati ponudu.