Finansiranje

Toyota Material Handing komercijalne finansije pruža sveobuhvatan spektar finansijskih rješenja koja vam nude Toyotinu opremu za rukovanje materijalima kako biste se mogli fokusirati na svoju osnovnu djelatnost.

Finansiranje maloprodaje

  • Operativni i finansijski liznig  
  • Najam, kupovina i posudba 
  • Dostupno sa orginalnim Toyota održavanjem, popravkama i osiguranjem

Prema ugovoru o zakupu, opremu koju želite koristiti kupuje Toyota Material Handing komercijalne finansije, koju možete koristiti u zamjenu za mjesečnu naknadu. Ova naknada može biti u paketu s originalnim Toyotinim održavanjem, popravkama i osiguranjem opreme. Po završetku dogovorenog razdoblja korištenja imat ćete izbor između tri mogućnosti: kupnja opreme, produženje ugovora ili povratak opreme.

Nudimo Vam ugovore o lizingu  u različitim varijacijama u skladu s vašim lokalnim tržištem u pogledu operativnog lizinga i financijskog lizinga: potpuna i djelomična amortizacija, povratak prodaje i zakupa i komplet lizing uslugu. Specifični asortiman proizvoda i ponude usluga mogu se razlikovati od zemlje do zemlje, a nisu sve varijacije dostupne u svim zemljama zbog posebnih državnih propisa i lokalnog zakona.

Ako od početka planirate vlasništvo nad opremom, podržavaju vas rješenja za kupovinu i najam.

Prema ugovoru o najmu, Toyota Commercial Finance kupuje opremu koju želite posjedovati, a koju možete koristiti u zamjenu za redovnu otplatu. Za razliku od zakupa, na kraju ugovora pravo vlasništva se automatski prebacuje na vas.

Naravno, rješenja za kupovinu i najam mogu se dobiti sa originalnim Toyotinim održavanjem, popravkama i osiguranjem opreme.

Finansiranje veleprodaje

  • Finansiranje rješenja za demo i mašine za lager
  • Financijski najmovi i najam flote prema okvirnim sporazumima

Očekujete kratke rokove isporuke, želite unajmiti Toyotinu opremu za rukovanje materijalom za na različite periode ili želite testirati opremu u svojim prostorijama prije nego što  definitivno naručite? Toyota Material Handling Komercijalne finansije pružaju finansijska rješenja na lokalnim tržištima putem neovisnih distributera kako bi odgovorili na vaše potrebe.

Naša rješenja za financiranje dionica nude revolving kreditnu liniju koja vam omogućava da kupite opremu kod naših dilera za stane i demo potrebe kako biste osigurali svoj obrtni kapital. Toyota Material Handling Komercijalne finansije nude finansijske zakupe i zajmove u okviru okvirnog sporazuma za finansiranje vaše Toyota opreme za iznajmljivanje uz fleksibilnost koja vam je potrebna.

Asortiman naših proizvoda

Pogledajte kompletan asortiman naših viljuškara, uključujući regalne viljuškare, paletare i komisionere.

Pročitajte više >

Toyota Tonero

Unajmite viljuškar

Treba li vam viljuškar odmah, na kratko ili duže vrijeme? Imamo različite povoljne mogućnosti najma za vaše potrebe.

Pročitajte više >

Rabljeni viljuškar u skladištu

Kupite rabljeni viljuškar

Pomoći ćemo Vam da pronađete savršen viljuškar, novi ili rabljeni. Unaprijedite vaše poslovanje sa kvalitetnim rabljenim viljuškarima.

Read more >

Toyota proizvodni sistem

U svojoj proizvodnji primjenjujemo lean sistem proizvodnje i radimo po pull sistemu, što znači da proizvodimo samo ono što naručite.

Pročitajte više