Plaćanje

Ukupni trošak otpreme izračunava se zbrajanjem troškova "po proizvodu". Trošak "po proizvodu" fiksna je stopa na temelju težine ili volumena i izračunava se na pretpostavci da na adresi za dostavu nije dostupna rampa i nalazi se na udaljenosti od XXX km od našeg lokalnog skladišta.

Ako se primjenjuju dodatni troškovi dostave, obavijestit ćemo vas i naplata se pojavljuje na potvrdi narudžbe.


Dostupni su sljedeće metode plaćanja

Kreditna kartica:
 Obradu kartice šifrira PAYEX, naš pružatelj usluga plaćanja. Koristimo industrijski standardni protokol šifriranja poznat pod nazivom Secure Socket Layer (SSL) da bismo zaštitili podatke o narudžbi. To znači da svim vašim ličnim podacima, uključujući broj vaše kreditne kartice, ime i adresu ne može pristupiti niko osim ovlaštenih korisnika u skladu s našim pravilima o privatnosti.

Faktura:
 Uvjeti plaćanja neto su 30 dana nakon datuma računa. Dostava nakon odobrenja plaćanja.

Finansiranje od strane Toyota Material HandlingProbaj & Kupi:
 Ova opcija finansiranja pruža vam mogućnost kratkoročnog iznajmljivanja proizvoda na najviše X sedmica u skladu s našim uvjetima i odredbama za kratkoročni najam.

Dalje je opisano u Odjeljku G.

Imate mogućnost vratiti naručeni proizvod na kraju perioda najma ili ga kupiti u skladu s uvjetima prvobitne narudžbe, u kojem slučaju će se cijena proizvoda fakturirati nakon što je period iznajmljivanja završio s uvjetima plaćanja neto 30 dana nakon datuma računa. Isporuka proizvoda bit će obavljena kad strane potpisuju ugovor o finansiranju i odobrenje plaćanja.

Najam 36 mjeseci: Odabirom ove opcije finansiranja vam se daje mogućnost iznajmljivanja proizvoda na 36 mjeseci u skladu s našim uvjetima i odredbama za dugoročni najam, kako je detaljnije opisano u odjeljku Uvjeti G. Najamnina se fakturira mjesečno uz uvjete plaćanja neto 30 dana nakon datuma računa. Isporuka proizvoda bit će obavljena kad strane potpisuju ugovor o finansiranju i odobrenje plaćanja

Plaćanje za dodtane servisne pakete

Cijene usluga prikazane u Online  trgovini samo su indikativne i podliježu specifikaciji u ugovoru o pružanju usluga između strana.

Cijena navedena putem interneta uključuje kompenzaciju za Dobavljačev rad, a troškovi putovanja mogu se zasebno prijaviti u ugovoru. Cijena je podložna pregledu stranice i / ili bilo kojim drugim okolnostima web stranice koje nam nisu poznate. Rad se izvodi tokom uobičajenog radnog vremena radnim danom između 08:00 i 16:30. Prekovremeni rad i isporuka rezervnih dijelova i pribora, kao i bilo koji drugi dodatni troškovi koje snosite, biti će prema našem cjeniku koji je bio na snazi u vrijeme izvođenja održavanja.